35 års erfaring med flytning​

 Professionel pakning & emballering​

 Frost- og fugtsikret opbevaring​

Oskar tilbyder​

Flytning

Skal i flytte, kan vi naturligvis klare flytningen af jeres bohave, og i bestemmer selv hvordan det skal foregå. Såfremt I er interesseret i et fast tilbud, kommer vi og besigtiger jeres indbo, hvorefter vi udarbejder et skriftligt tilbud, der indeholder en fast pris samt div. aftaler vedr. flytningen. Flytningen kan også udføres på timepris. I ringer og bestiller os til en bestemt dag, vi kommer og udfører flytningen, og efter endt arbejde, opgøres tiden, og der betales efter timepris.

Total flytning

Vi sørger for forsvarlig nedpakning af jeres bohave, transporterer det til den nye adresse. I vores flyttebil, og indsætter bohavet på den nye adresse. Naturligvis efter jeres anvisninger.

I pakker vi venter

I sørger selv for nedpakning af jeres indbo. Vi flytter indboet fra gammel til ny adresse, i sørger selv for udpakning. Lige meget på hvilken måde i vælger at flytte på, sørger vore kvikke medarbejdere for at flytningen. Bliver udført til jeres fulde tilfredshed. Vi er selvfølgelig forsikrede hvis uheldet skulle være ude.

Firmakørsel

Vi har 27 års erfaring i løsning af Deres akutte transport problem. Vi står klar med 16 biler fra 10m3 til 80m3 med lasteevne op til 28 tons og 36 pallepladser. Vores erfaring er stor – da hovedparten af vore kunder kommer fra virksomheder, Der – ligesom dem – ofte står med et akut transportproblem. De betaler pr. time eller fast tilbud. Og vi kommer med den mindste – og dermed billigste – vogn, der kan løse netop Deres transportopgave.

Har de brug for fast kørsel på bestemte tidspunkter eller ugedage løser vi også denne opgave. Ring straks og få en aftale og fast Pris.

Vognmandskørsel

Vi tilbyder at opbevare deres møbler og andet indbo i tempereret lagerhal. Enten flytter vi deres indbo til og fra lager. Eller de kan selv komme med det.

  • Ganske efter deres ønske.
  • De betaler en fast pris pr. måned pr. m3
  • Og har vi flyttet for dem, låner de flyttekasserne gratis, imens deres indbo står på vort lager.

Bliv ringet op!

​Udfyld nedenstående kontaktformular, hvis du er interesseret i et tilbud, så hører du fra os hurtigt muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​★ ★ ★ ★ ​

Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 7 anmeldelser på Googleok

Oskars Bud- og Flytteforretning​

CVR: 26987857