35 års erfaring med flytning​

 Professionel pakning & emballering​

 Frost- og fugtsikret opbevaring​

Chauffør søges: Få et godt chauffør job i dag

Drømmer du om et spændende, nyt chauffør job?

Chauffør søges i Jylland. Oskars Bud- og Flytteforretning har et ledigt job til en erfaren chauffør. 

Vi er et fleksibelt firma med beliggenhed i Silkeborg, og vores medarbejdere bor i både Silkeborg, Kjellerup, Ry, Aarhus og omegn. Vi har mange spændende arbejdsopgaver, og du vil få en varieret hverdag på dit nye chauffør job. 

Du kan altid forvente, at der sker noget nyt, når du møder på arbejde, og du skal være omstillingsparat. Du skal også være indstillet på skiftende arbejdstider og enkelte overnatninger i bilen. Du skal også være klar på at lave kørsel af gods og regne med at lave svære løft på det ledige job.

Om det ledige chauffør job: Du skal have gyldigt lastbilskørekort B, C eller E. Du skal også have gyldigt EU-efteruddannelses-bevis til lastbil, et gyldigt førerkort og en ren straffeattest. 

Chauffør søges til en spændende hverdag

Vi søger en, der ønsker job som chauffør, som er klar til at være en del af vores spændende team. Vi er et flyttefirma med 11 ansatte, som har været aktive i branchen i mere end 35 år. 

Vi har 10 biler i alle størrelser: Blandt andet varevogne, kranbiler og forvogne med foldedøre i siden. Vi kan tilbyde dig en spændende og travl hverdag med mange typer opgaver. Vi laver alle slags flytninger, og arbejder både private- og erhvervskunder i hele landet. Nogle dage skal du til Skagen, andre dage kører du til Lolland. Nogle gange skal du også på tværs af landegrænserne i Europa. Vores chauffører er dækket af en flytteansvarsforsikring i tilfælde af uheld. Vi er en arbejdsplads med højt humør og god stemning, hvor der er plads til forskelligheder. Chauffør søges til vores gode arbejdsfællesskab.

Hvis du er frisk på en travl og spændende hverdag, så bliv chauffør hos os. Hvis du er interesseret i at høre mere, så kontakt Dorthe Madsen på tlf.: 86 82 26 25. Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv til os

Vi vil gerne dine spørgsmål. Ingen spørgsmål er for store eller for små for os. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​★ ★ ★ ★ ​

Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 7 anmeldelser på Googleok

Oskars Bud- og Flytteforretning​

CVR: 26987857