35 års erfaring med flytning​

 Professionel pakning & emballering​

 Frost- og fugtsikret opbevaring​

​Firmakørsel og vognmandskørsel for erhvervskunder

Effektiv firmakørsel og vognmandskørsel af Oskars Bud- og Flytteforretning i Silkeborg.

Oskars Bud- og Flytteforretning løser en lang række forskellige opgaver inden for firmakørsel og vognmandskørsel for primært erhvervs- og industrikunder i Silkeborg, Kjellerup og Ry samt resten af Danmark.

En stor vognpark og en bred erfaring med firmakørsel

Med omkring 30 års erfaring i branchen og en omfattende vognpark kan vi dække langt de fleste transportopgaver og enhver form for firmakørsel, uanset om det drejer sig om helt almindelige kørselsopgaver, særkørsler eller ekspreskørsler.

Vi kan blandt andet transportere bygge- og anlægsmaterialer, landbrugsafgrøder og næsten alt andet, som du end måtte have eller få brug for at få transporteret fra A til B med en professionel og erfaren vognmand med stor erfaring inden for firmakørsel. 

Vi har over 16 biler, som er klar til at rykke ud i forbindelse med firmakørsel for dig og din virksomhed, og de rækker fra 10 m3 til 80 m3 og har en lasteevne på op til 28 tons og 36 pallepladser.​

Distribution med fordelagtige aftaler

Oskars Bud- og Flytteforretning er med andre ord rutineret i forhold til vidt forskellige opgaver inden for firmakørsel og distribution for lokale virksomheder. 

Derfor laver vi gerne en fordelagtig aftale, hvor du er sikret både en god service og en hurtig levering til ganske konkurrencedygtige priser.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 86 82 26 25 eller e-mail post@oskarsbud.dk for at høre nærmere om vognmands- eller firmakørsel. Derefter vil vi snarest muligt svare tilbage med et godt og uforpligtende tilbud på firmakørsel.

Bliv ringet op!

​Udfyld nedenstående kontaktformular, hvis du er interesseret i et tilbud, så hører du fra os hurtigt muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​★ ★ ★ ★ ​

Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 7 anmeldelser på Googleok

Oskars Bud- og Flytteforretning​

CVR: 26987857