35 års erfaring med flytning​

 Professionel pakning & emballering​

 Frost- og fugtsikret opbevaring​

Kurerkørsel i hele landet

Kurerkørsel og ekspreskørsel løses af Oskars Bud- og Flytteforretning i Silkeborg – ring på 86 82 26 25.

Vi har omkring 30 års erfaring med kurerkørsel og løsning af akutte transportopgaver overalt i Danmark, men vi tilbyder også transport lokalt i områderne omkring Kjellerup, Ry, Aarhus, Ikast og omegn.

Skal du for eksempel have fragtet reservedele, maskindele eller lignende fra A til B med det samme, hjælper vi dig straks, og vi kan være på vej fra time til time. Vi tilbyder desuden udlejning af lagerplads.

16 biler står klar til at varetage kurerkørsel

Oskars Bud- og Flytteforretning råder over 16 biler, der altid er parat til hurtig udrykning i forbindelse med kurerkørsel for dig og din virksomhed. Vores biler rækker fra 10 m3 til 80 m3, og bilernes lasteevne rækker helt op til 28 tons og 36 pallepladser.

Hovedparten af vores kunder kommer fra virksomheder, der ofte står med et akut transportproblem. Hør mere om firmakørsel her.

​Vi finder den billigste løsning ved behov for en kurer

Du kan vælge enten at betale per time eller efter et fast tilbud, når du benytter vores kurerkørsel, men vi kommer altid med den mindst mulige og dermed billigste bil, som kan løse dit behov.

Du kan også bestille fast kurerkørsel, der kan ske på bestemte tidspunkter eller ugedage.

Ring straks på telefon 86 82 26 25 og hør nærmere om vores løsninger på kurerkørsel eller vores priser. Derefter svarer vi tilbage med et uforpligtende tilbud på løs eller fast kurerkørsel. 

Du kan også skrive til vores e-mail post@oskarsbud.dk - vi stræber efter at besvare dig hurtigst muligt. Du kan også udfylde formularen her på siden, så vil vi ringe dig op.

Bliv ringet op!

​Udfyld nedenstående kontaktformular, hvis du er interesseret i et tilbud, så hører du fra os hurtigt muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​★ ★ ★ ★ ​

Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af mere end 7 anmeldelser på Googleok

Oskars Bud- og Flytteforretning​

CVR: 26987857